РЕАКЦИЈА НА АВАЈА ЗА ПОПИСНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ СО РОМИТЕ НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА

РЕАКЦИЈА НА АВАЈА ЗА ПОПИСНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ СО РОМИТЕ НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА

Граѓанското движење – АВАЈА во изминатите десет дена нотира сериозни неправилности, притисоци и манипулации врз ромската заедница при спроведувањето на...

Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми”

Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми”

Соопштение за јавност: Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми” Ромското граѓанско движење – Аваја која...