РЕАКЦИЈА НА АВАЈА ЗА ПОПИСНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ СО РОМИТЕ НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА

РЕАКЦИЈА НА АВАЈА ЗА ПОПИСНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ СО РОМИТЕ НИЗ ЦЕЛА ДРЖАВА

Граѓанското движење – АВАЈА во изминатите десет дена нотира сериозни неправилности, притисоци и манипулации врз ромската заедница при спроведувањето на...