Физичко малтретирање на дете во Трајаново Трло, Кочани

💢 Физичкото тепање и психичкото малтретирање врз дете е највисок чин на омраза и е забрането!

❌ Додека порталите објавуваат информации за кражби со етничко етикетирање и поттикнување на омраза, деца страдаат!

🎥 Видеото е од Трајаново Трло, Кочани.

🗯 Очекувајте повеќе информации на Аваја во текот на денешниот ден.