Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми”

Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми”

Соопштение за јавност: Аваја во пресрет на пописот започнува со кампањата – “Горди Роми” Ромското граѓанско движење – Аваја која...